EANATOMIS LEVERANTÖRER OCH TILLVERKARE

Egen import

eAnatomi har sedan firman startade år 2004 huvudsakligen sålt anatomiska modeller och planscher. Skelett har vi alltid kunnat extra mycket om. Särskilt skelettmodeller har vi alltid varit experter på. Av den anledningen har vi idag en egen design och produktion av skelett i naturlig storlek och i halv storlek, så kallade miniskelett. Dessa skelettmodeller och många andra varor producerar och importerar vi i vårt eget namn och tack vare dem kan vi erbjuda våra kunder riktigt fina produkter till riktigt bra priser. Vårt egendesignade sortiment utvecklas hela tiden och målet är att optimera alla kategorier i vårt sortiment på hemsidan med en modell som vi själva har producerat. Exempelvis är vi väldigt stolta över vår nya anatomiplansch EA1, som vi har designat – se den här.SOMSO Modelle

SOMSO Modelle betraktas av professionella världen över som auktoriteten inom framställning av anatomiska planscher. Väljer du SOMSO, är du garanterad den högsta kvaliteten på marknaden. Du kan alltid kontakta oss för att se en SOMSO-katalog där de visar sina olika modeller. Annars kan du hitta utvalda SOMSO-modeller under respektive produktkategorier på vår hemsida.Vi får ofta in nya modeller till försäljning på vår hemsida, men hittar du inte det du söker så kontakta oss – har SOMSO tillverkat en modell så kan vi också leverera den. Här kan du se en av SOMSOs modeller av hjärtat. 


3B Scientific


Är en mer modern producent, som levererar anatomiska modeller, planscher och redskap till användning inom många olika behandlingsformer, till exempel akupunktur och fysioterapi. Prisnivån är attraktiv och kvaliteten är god. Det är 3B Scientifics moderna produktionsmetoder som gör det möjligt för dem att leverera bra modeller till bra priser. eAnatomi har handlat med 3B sedan de startade och har en tät dialog med bolaget omkring nyutveckling av produkter. eAnatomi har också fått äran att, som de enda i Norden, vara ”officiell distributör och förhandlare” för 3B Scientific, tack vare vårt goda samarbete. Se en av 3Bs skelettmodeller här


Rüdiger Anatomie

Rüdiger Anatomi är en mindre tysk producent, som tillverkar skelettmodeller, modeller av individuella ben, kraniemodelle och anatomiska planscher. Firman har några unika skelett i sitt sortiment som med små anatomiska detaljer skiljer sig från andra producenters skelett. Till exempel kan man på några av deras skelettmodeller se en sned visdomstand eller en sned svanskota. Fabriken tillverkar allt i sina egna lokaler, och ”handarbete” kännetecknar därför deras produkter. Många av de anatomiska planscherna har en unik ”gammaldags” design och det gör planscherna unika på marknaden. Rüdiger Anatomie var eAnatomis första leverantör och vårt samarbete går tillbaka hela vägen till 2004, då eAnatomi började sälja anatomiska modeller och planscher. Se ett av Rüdigers kranium här.

Laerdal


Ett företag med nordiska rötter, som levererar HLR-dockor och andra simulatorer till utbildningar inom HLR och liknande. eAnatomi har sålt dockor och simulatorer från Laerdal i många år. Till exempel Little Anne- och Kellydockorna finns i vårt sortiment och de säljs till undervisare och skolor i hela norden. Se Laerdals ”Lilla familj” här.  


Andra tillverkare

eAnatomi har under våra många år i branschen fått kontakt med olika leverantörer i olika storlekar och med olika inriktningar. Vi känner nu till alla företag som producerar varom inom vårt område. Från dessa olika producenter väljer noga ut vilka produkter vi vill sälja för att inte göra valet svårare än nödvändigt. Om du söker efter en vara och inte kan hitta den på vår hemsida, kan vi med stor sannolikhet leverera den till dig utan problem. Kontaka oss därför gärna om du har frågor – vi blir alltid glada av att höra från dig. 

Kommentarer

Populära inlägg