OM BLOGGEN


Denna blogg är del av eAnatomi.se

Om bloggen

Med denna blogg ger vi alla intresserade och nyfikna en inblick i vad som händer bakom kulisserna hos eAnatomi. Här kan du kan läsa om vårt arbete med att hitta nya produkter, testa dem och undersöka vad våra kunder tycker om dem, samt se bilder och reportage från verkligheten, där våra produkter används. Kom ihåg att klicka på ”prenumerera” överst på sidan, så får du en påminnelse så fort ett nytt inlägg publiceras. 

Professionalism och entusiasm från vår sida ger trygghet för dig

eAnatomi är en av Danmarks främsta leverantörer av anatomiska modeller och planscher. Utöver Danmark levererar vi också till Sverige och Norge. Vi har utbildad personal med hög kompetens som säkrar att allt vi gör sker på ett professionellt och korrekt sätt.
År 2015 blev eAnatomi officiell distributör för 3B Scientific, en världskänd producent av anatomiska modeller. Detta förtroendet har vi fått tack vare vår vilja och förmåga att erbjuda god kundservice samt det faktum att eAnatomi säljer flest av deras produkter av alla företag i Danmark. 

Kvalificerad rådgivning

Vi erbjuder dig marknadens bästa service, vad det än är du söker eller undrar. Hos oss får du professionell kundrådgivning alla vardagar. Kundservice kan kontaktas både via telefon, e-mail eller LiveChat på hemsidan. Du är alltid välkommen!

Bra att veta

eAnatomi har ingen fysisk butik. Däremot har vi många lagervaror som vi förvarar på vårt toppmoderna lager i Glostrup i Danmark. Andra varor beställer vi hem från våra olika producenter efter behov. Leveranstiden för lagervaror är 2-4 dagar till Sverige. 

Tack för visat intresse och välkommen till eAnatomi! 
Vänliga hälsningar,      
Christian Birksø         
Ägare av eAnatomi
eAnatomi är ett företag som utvecklar och säljer anatomiskt undervisningsmaterial.
Besök oss på 
www.eAnatomi.se

Kommentarer

Populära inlägg