EN ANATOMIPLANSCH SER BARA BÄTTRE UT INRAMAD...En anatomisk plansch ser bara bättre ut i en ram. Det har vi helt enkelt kommit fram till. Men många anatomiplanscher produceras med speciella mått, som det tyvärr är riktigt svårt att hitta ramar till. Därför har vi specialtillverkat snygga ramar med rätt mått, som kan köpas på vår hemsida från och med nu! Med våra ramar kan du kombinera planscher från flera olika producenter, men ändå få en enhetlig look när de hängs upp på väggen. 

Konstiga storlekar


 I lång tid, nästan 14 år närmare bestämt, har vi erbjudit våra planscher i de format och versioner som tryckerierna har levererat dem. Vi säljer upp emot 150 olika planscher från många olika producenter och storlekarna på planscherna är nästan lika många; från A4, till konstiga mått såsom som 51x66 cm, 50x67 cm, 96,2x89 cm, 65x90 cm, till och med 1,8x2 meter! Förvaring av våra många planscher  

 Tryckerierna har sina egna serier


Tryckerierna tillverkar sina egna planscher i serier, och varje serie består av planscher i samma storlek, kvalitet och design. Vi upplever dock att kvaliteten olika tryckerier emellan är väldigt ojämn. Några levererar anatomiska planscher med en kaschering som liknar laminering men som inte är det, kombinerat med metallringar i hörnen, medan andra producerar planscher med riktig laminering och färdigmonterade metallister med en metallring i mitten. Andra bjuder på planscher i plast och vita metallister medan några få printar i tjock plast eller 3D-plast. Dessutom skiljer sig planscherna i storlek, färg samt färg på metallringar och lister. Vi tycker att det blir lite av en kaosartad samling. 

Nu gör vi något åt det

Sammanfattningsvis har det inte varit lätt att skapa harmoni om man vill inreda ett rum med en kombination av planscher från olika serier. Vi vet att några av våra kunder har satt upp sina planscher med häftmassa och att andra har använt medföljande lister och metallringar. De som har letat efter ramar i butiker har ofta kommit hem tomhänta. 

Därför har vi på eAnatomi nu tagit saken i egna händer och påbörjat en standardisering av hur vi får våra planscher levererade. Målet är att göra det lättare för dig som köpare att få en enhetlig stil när du blandar planscher från olika leverantörer. På sikt kommer vi att erbjuda köp av planscher med och utan ram. Önskar man endast planschen, kommer den att vara tillverkad i papper och plastlister kommer att kunna köpas till. De planscher som inte tillverkas i serier, men som är unika i sin design, kommer vi att fortsätta sälja. På så sätt kan du kombinera planscher från olika serier med garanti på att resultatet blir enhetligt och snyggt. 

Vi har just fått in tre typer av ramar på lager, alla med diskret och elegant framtoning; mattsvart aluminium, mattsilver aluminium och ekträ. Alla tre tillverkas i måtten 50x70 cm, 70x100 cm 51x66 cm. Sistnämnda är specialproducerad, då den storleken inte finns här i Europa… Storleken passar de populära planscherna som kommer från USA, bland annat muskelplanschen som du kan se på bilderna nedanför. 
Travel & Simons triggerpoint-planscher
Vi vill även skryta lite med att vi, antagligen som de enda i hela världen, har valt att tillverka ramar i mattsvart som är specialdesignade för att passa till de populära Travel & Simons Triggerpoint wall charts. Dessa planscher är den bästa referensen inom triggerpunktsbehandling, men är tillverkade med de ytterst otraditionella måtten 81x96 cm. Om du har eller planerar att köpa en triggerpunktsplansch från Travel & Simons kan vi garantera att du inte ångrar dig om du köper dig en specialdesignad ram från oss samtidigt! 

Vår nya ekträram, här med en plansch med måtten 51x66 cm
Vår nya mattsvarta aluminiumram, här med en plansch med måtten 51x66 cm
Vår nya mattsilvriga aluminiumram, här med en plansch med måtten 51x66 cm


Nedanför ser du lite närbilder av ramarnas design 

Våra ekträramar


Mattsvart design


Mattsilvrig design

Tryck här för att komma till vår hemsida där ramarna kan köpas 
Kommentarer

Populära inlägg